LG 65B6 4K € 2499,=


LG OLED65B6V
Wees getuige van een perfect zwarte hemel waarin miljoenen sterren schitteren. De techniek achter dit ongekend heldere beeld is de OLED HDR, die zowel Dolby Vision als HDR 10 volledig ondersteunt. De OLED TV kan meer dan 20 stops helderheid weergeven, waardoor elk detail zichtbaar is, zowel in donkere als in lichte beelden. Het scherm is extreem dun omdat de OLED TV categorie geen gebruik maakt van achtergrond verlichting welke de TV dikker maakt. Hierdoor kan deze TV dichter tegen de wand worden aangebracht. Dit scherm past perfect in elk interieur.

Kenmerken van de LG OLED55C6V:
OLED Ultra HD TV 55"
Curved TV
Blade Slim Design
Volledige ondersteuning van zowel Dolby Vision als HDR 10 met OLED HDR
Beste beeld- en geluidskwaliteit met ULTRA HD PREMIUM
OLED Black zorgt voor perfect zwart
Zelfoplichtende pixels
Oneindig contrast en perfecte kleuren
Series en films in 4K met het webOS smart TV platform van LG
Inzoomen tijdens het kijken met Magic Zoom
Magic Mobile Connection
Magic Remote
Geluid ontwikkeld door Harman Kardon
Ultra HD Premium
Niet alle 4K-tv's zijn hetzelfde. Het certificaat Ultra HD Premium garandeert dat de beeld- en geluidskwaliteit van de televisie voldoet aan de hoogste standaard. Hiermee biedt OLED TV u de perfecte TV om ULTRA HD Premium op te kijken. Dankzij zelfoplichtende pixels maakt LG een enorme stap in beeldkwaliteit. Net als levende organismen schakelen de pixels van een LG OLED TV zichzelf in en uit, en genereren perfect zwart waarin perfecte kleuren tot leven komen. Achtergrondverlichting is niet meer nodig en daarom ziet de OLED TV er verbluffend strak, slank en minimalistisch uit. Daarnaast biedt het uitgebreide kleurenbereik van de OLED TV 99% van de kleurenstandaard van het Digital Cinema Initiative - miljarden perfecte kleuren worden onthuld in perfect zwart.

Smart OLED
De meest recente Smart-tv brengt het gebruiksgemak en plezier van webOS naar een nog hoger amusementsniveau dankzij webOS 3.0. En daarvoor is er maar één reden: u moet altijd toegang hebben tot de beste uitzendingen van het moment. Geniet volop van de series en films in 4K van Netflix op de LG OLED TV via het bekroonde webOS smart TV platform van LG. Met Magic Mobile Connection kunt u content van uw smartphone weergeven op de TV. Bovendien kunt u met een WiFi-verbinding op het grote scherm genieten van muziek en video-apps.

Magic Remote
Met Magic Remote bedient u met bewegingen en spraak alle functies van de TV en de set-top box. Geniet nu van het ongekende gebruiksgemak van een gloednieuwe afstandsbediening. U bent minder tijd kwijt met zoeken en kunt dus langer genieten.

Meegeleverd met de LG OLED55C6V:
Afstandsbediening
Batterijen
3D-brillen (2)
Twee jaar garantie

Nomale prijs € 5999,=

Opruim Uitloop model € 2499,=

Foto's