Camper/caravan

Oyster Vision III

Top kwaliteit uit Duitsland!
Als u gaat voor het betere materiaal
Al jaren een bewezen concept, zoek vlot, geruisloos
U heeft bij dit systeem wel een ontvanger nodig  of tv met ingebouwde satelliet ontvanger
Systeem kan uitgerust worden met Auto Skew zodat u niet het dak op hoeft om uw Lnb te ver draaien in de rand gebieden van de satelliet. 
Tevens kan er ook een 2e aansluiting tegen meer prijs geleverd worden
Zie prijzen  hier onder

Keuze uit 65 of 85 cm 

65cm kost € 1699,=     Twin  € 1799,=   Auto Skew € 1900,=
85cm kost € 1749,=     Twin  € 1849,=   Auto Skew € 2000,=


Maxview TARGET


 De Maxview Target - een verfijnde, moderne en innovatieve oplossing. Het nieuwe Seeker Wireless systeem is ontwikkeld met als uitgangspunt gebruiksgemak. De gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren schotel heeft een strak en modern design. De eenvoud waarmee de schotel bedient kan worden via een draadloze besturingseenheid overtreft vrijwel alle verwachtingen.
Nu met Diseqc 1.0 ondersteuning! 

Dit houdt in dat de Maxview Target volautomatische schotel wordt aangestuurd door uw satelliettuner. 
De schotel draait automatisch ?naar de satelliet waarop zich de gekozen zender bevindt! De schotel richt zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Maar liefst 10 satelliet posities zijn voorgeprogrammeerd waaronder de in Nederland veel gebruikte Astra 1,2,3 en Hotbird satelliet. Naast de voorgeprogrammeerde satellieten kunt u zelf andere satelliet posities toevoegen. Een digitale ontvanger of satelliet televisie kan worden aangesloten op de control box van de Maxview Target. De control box wordt kan volledig weggewerkt worden met de speciaal ontworpen brackets. De schotel kan zichzelf eenvoudig en snel uitrichten. Binnen een minuut heeft de schotel de juiste satelliet uitgericht. Uiteraard dient de schotel hiervoor vrij zicht op het zuiden te hebben. Het is mogelijk om de skew van de schotel handmatig aan te passen om de signaal kwaliteit te optimaliseren. In de handleiding wordt hier meer informatie over verstrekt.65 cm € 1399,=
85 cm € 1549,=

XSarius Apopllo 65-85- 85 twin auto skew

Xsarius Apollo  volautomatische schotelantenne voor vaste montage De Xsarius Apollo is een volautomatische schotelantenne voor vaste montage. De Apollo  is voorzien van een digitale besturingseenheid en heeft per satelliet (12HD) zoektransponders voorgeprogrammeerd en onthoud altijd de laatste TP satelliet zoekresultaten. Controllerbox Voorzien van een LCD scherm en USB poort. Eenvoudig de software updaten door middel van USB. Ondersteuning voor DVB-S / S2 (HD). Biedt ruimte aan maximaal 11 vooraf ingestelde satellieten. Automatisch schakelen tussen satellieten met DiSEqC 1.1 Doordacht ontwikkelde mechanisme Het tandwielhuis van de Xsarius Apollo is van aluminium persgietwerk en garandeert een lange levensduur. Robuuste contructie De robuuste constructie houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. De Xsarius Apollo is van versterkt Lichtgewicht en roestbestendig kunststof. Smart Transponder Management (STM) De Xsarius Apollo heeft per satelliet (12 HD) zoektrans- ponders voorgeprogrammeerd en onthoud altijd de laatste TP satelliet zoekresultaten. Tevens update de Apollo automatisch de beste zoektransponder per satelliet. Roestbestendige aluminium schotel De schotel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Hierdoor is de schotel van de Xsarius Apollo beschermd tegen roest. Handmatige skewfunctie De Xsarius Apollo beschikt standaard over een handmatige Skew functie om zo het meest optimale signaal te ontvangen. Bijzonder kenmerken Vlakantenne Volautomatische Conventioneel Autoskew GPS Specificaties Input Frequency: 10.7 - 12.75 Ghz Polarisatie: Verticaal & Horizontaal Min EIRP: 46 dBW LNB Output: 1/2 output (optioneel) LNB Output Frequentie: 950 - 2.150 MHz LNB L.O. Frequentie: 9.75 / 10.6 GHz Tempratuur: -20˚C - +60˚C Voeding: DC 12V Stroomvoorziening: 50 W (in zoekmodus) Afmetingen en gewicht Schotelformaat: 65 cm Formaat: 66.0 x 71.0 cm Formaat (gevouwen): 88.5 x 66.0 x 18.4 cm Gewicht: 12 Kg Uitrichten Hoekbereik (EL/AZ): 0˚-145˚/390˚ Hoekbereik (schalen): Automatisch/handmatig Zoektijd: 180 Seconden Verpakkingsinhoud Xsarius Apollo 65cm Controller Signaalkabel (7 meter) 220/230 Volt Voeding Montageset bestaande uit: Montageplaat, STB kabel (3 meter), Kabeldoorvoer, schroeven, LNB beschermingsplaat, Handleiding    

65 cm € 1099,= ACTIE PRIJS :Kom langs
85 cm € 1199,=    Twin € 1249,=
excl inbouw 
ACTIE


SNIPE II SE  volautomaat ideaal voor boot of draagbaar

 

Xsarius Snipe 2 ’s wereld beste en meest compacte vol automatische satelliet vlakantenne op de markt
Xsarius brengt met de innovatieve Xsarius Snipe 2, ’s wereld beste en meest compacte vol automatische satelliet vlakantenne op de markt. De Xsarius Snipe 2 heeft een zeer krachtige en stille motor, een innovatieve antenne vergrendelings- en positioneringssysteem, een doordacht ontwikkelde mechanic voor een lange levensduur.
Hiernaast wordt de Xsarius Snipe 2 geleverd met een uiterst geavanceerde Controller waarmee met 1 druk op de knop de gewenste satelliet gevonden wordt. De Controller is innovatief ontwikkeld met LCD scherm en usb poort.De Xsarius Snipe 2 is voorzien van de nieuwste HD zoektechniek. Hiermee bent u gegarandeerd om in de toekomst de satelliet te kunnen locken.
De Xsarius Snipe 2 maakt gebruik van 3 voorgeprogrammeerde HD zoekfrequenties per satelliet. Deze zijn, indien nodig, door een update via USB op de controller aan te passen. Door het compacte formaat is de Xsarius Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten.
Zeer krachtige & stille motor
De Xsarius Snipe 2 beschikt over een zeer krachtige en stille motor. Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 2 een zeer hoog vermogen.
Antenne vergrendelings- en positioneringssysteem
Het basis vergrendelings- en positioneringssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. De Xsarius Snipe 2 heeft een platte ondergrond en wordt tevens geleverd met aluminium bevestigingsplaat. Dit maakt de Xsarius Snipe 2 de ideale antenne om vast te monteren op uw camper of caravan.
Doordacht ontwikkelde mechanisme
Het tandwielhuis van aluminium persgietwerk ondersteunt de drijfassen van Xsarius Snipe 2, voor een duurzame en lange levensduur.
Innovatieve controller
De Xsarius Snipe 2 wordt geleverd met een innovatieve controller met LCD scherm en usb poort. Met 1 druk op de knop wordt de gewenste satelliet gevonden. De Controller kan in de camper of caravan gemonteerd worden of los worden gebruikt. De USB aansluiting op de controller maakt het mogelijk bij wijzigingen via usb-stick binnen enkele seconden te upgraden. Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden. Daarnaast toont de controller verschillende antenne positie details voor optimaal gebruik.
Auto Skew
Dankzij de Auto Skew functie zal de Xsarius Snipe 2 automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde.
Portable & Voor op de Boot
Door het compacte formaat is de Xsarius Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Snipe 2 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan
Satellieten installeren
De Xsarius Snipe 2 beschikt over 9 voorgeprogrammeerde satellieten. Dit zijn o.a. de Astra 1 ( 19.2), Astra 3 (23.5), Astra 2 (28.5) en Hotbird (13.0) Daarnaast kunnen er nog 2 satellieten worden geïnstalleerd met de vernieuwde controller.
GPS ondersteuning
Door de ingebouwde GPS functie worden GPS coordinaten automatisch doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald. Zo vindt de Xsarius Snipe 2 zeer snel zijn juiste positie.
Kwaliteit & Service
Xsarius ontwikkeld innovatieve techniek in combinatie met een strak design en top kwaliteit. Tv ontvangst tijdens uw reis of verblijf in de camper, caravan of boot wordt hiermee gegarandeerd. De Xsarius Snipe 2 wordt dan ook standaard geleverd met 3 jaar garantie.

 


€ 899,=

Apollo 85 met Auto Skew


Xsarius Apollo 85
 Auto Skew Twin
De Xsarius Apollo 85 Auto Skew Twin is een volautomatische satelliet schotelantenne met een diameter van 85 cm voor vaste montage met Auto Skew en GPS.
Belangrijkste kenmerken

Automatische Skew functie met GPS voor meest opimale signaal
Smart transponder management (STM) per satelliet 12 (HD) zoektransponders voorgeprogrammeerd en update automatisch de beste zoektransponder per satelliet
Nieuw intelligent bediendingspaneel met DiSEqC 1.0 / 1.1 om eenvoudig en automatisch gewenste satelliet te selecteren
Geschikt voor 2 TV aansluitingen
Met startbeveiliging en een gestroomlijnd design
Hoogwaardig aluminium schotel met een robuuste constructie

Controllerbox
Voorzien van een USB poort. Eenvoudig de software updaten door middel van USB. Ondersteuning voor DVB-S / S2 (HD). Biedt ruimte aan maximaal 11 vooraf ingestelde satellieten. Automatisch schakelen tussen satellieten met DiSEqC 1.1


Doordacht ontwikkelde mechanisme
Het tandwielhuis van de Xsarius Apollo is van aluminium persgietwerk en garandeert een lange levensduur.Robuuste contructie
De robuuste constructie houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. De Xsarius Apollo is van versterkt Lichtgewicht en roestbestendig kunststof.

Smart Transponder Management (STM)

De Xsarius Apollo heeft per satelliet (12 HD) zoektransponders voorgeprogrammeerd en onthoud altijd de laatste TP satelliet zoekresultaten. Tevens update de Apollo automatisch de beste zoektransponder per satelliet.

Hoogwaardig aluminium schotel

De schotel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Hierdoor is de schotel van de Xsarius Apollo gevrijwaard van roest en garandeerd een lange levensduur.

Automatische skewfunctie met GPS
De Xsarius Apollo beschikt over een automatische Skew functie met GPS om zo het meest optimale signaal te ontvangen.
Specificaties

Input Frequency: 10.7 - 12.75 Ghz
Polarisatie: Verticaal & Horizontaal
Min EIRP: 44 dBW
LNB Output: 1/2 output (optioneel)
LNB Output Frequentie: 950 - 2.150 MHz
LNB L.O. Frequentie: 9.75 / 10.6 GHz
Tempratuur: -20˚C - +60˚C
Voeding: DC 12V
Stroomvoorziening: 50 W (in zoekmodus)

Afmetingen en gewicht

Schotelformaat: 85 cm

Formaat: 86.0 x 91.0 cm
Formaat (gevouwen): 110.6 x 86.0 x 18.4 cm
Gewicht: 13.8Kg

Uitrichten

Hoekbereik (EL/AZ): 0˚-145˚/390˚

Hoekbereik (schalen): Automatisch/handmatig
Zoektijd: 180 Seconden€ 1499,=

inloggen