Audio/video

LG SH9 Soundbar 1000 watt

Deze robuuste en zeer krachtige soundbar is zeer geschikt voor Grote ruimtes
Met draadloze subwoofer
En remote control

Normale prijs € 999,=

Opruim winkel model € 499,=

Lees meer

Salora 22 en 24"tv Ideaal voor Camper en Caravan

Canal digitaal ingebouwd
Ziggo Gereed
Dgitenne gereed
Analoge kabel tv geschikt

12 Volt en 220 V

al vanaf € 275,=

Lees meer

LG 43LJ635 108cm smart tv

LG 43LJ635 108cm smart tv

Pracht tv met alle hedendaagse functies
4K UHD
HDR
Wifi
Canal Digitaal ingebouwd
Goed geluid

Op=Op
Laatste

€ 550,=

Lees meer

TINY Audio Stereo

TINY Audio Stereo

Het opvallende design met notenhouten behuizing en kleurendisplay is niet het enige wat de Tiny Audio Stereo bijzonder maakt. Naast DAB+, Internetradio, Spotify Connect en Mediaplayer beschikt deze radio ook over Bluetooth. Dat maakt de Stereo een mini-installatie met onbeperkte mogelijkheden voor multimedia.

De Stereo bedient u eenvoudig met de afstandsbediening, of met een smartphone of tablet via een gratis app. Dankzij de stereo speakers en de ingebouwde subwoofer geniet u met de Tiny Audio Stereo van muziek in voortreffelijke kwaliteit. Live digitale radio luisteren, muziek streamen, u zegt het maar. De Tiny Audio Stereo is een alleskunner met ongekende mogelijkheden.

€ 299,-

Lees meer

Tiny Audio M9 DAB+

Tiny Audio M9 DAB+

Prachtige keuken radio levrbaar in wit en zwart
Makkelijk te bedienen!!

Dab+ en FM RDS
Geheugen voor 20 vorkeuze stations
LCD Display
Aansluiting voor koptelefoon
Leverbaar in zwart en wit

€ 99,95

Lees meer

DAB+ Radio TINY M8

DAB+ Radio TINY M8

Digitale radio's hebben de toekomst!
Per 2026 is er geen FM ontvangst meer!!

Deze portable DAB+ radio van het Merk PINELL

Draagbaar
Werkt op Batterij en 220volt
FM RDS tuner
leverbaar in zwart en wit

werkt eenvoudig!!

€ 59,95

Lees meer

DENSON 19 "Led tv met fastscan en ingebouwde cardlezer

DENSON 19 "Led tv met fastscan en ingebouwde cardlezer

De Denson 19LEDCACI 12 volt led Tv beschikt over een ingebouwde satellietontvanger voor DVB-S/S2 signalen, en een DVD-Speler. Fastscan en kaartsleuven waar u direct de smartcard van Canal Digitaal of TV Vlaanderen in kunt schuiven maken deze Tv echt uniek.

Het bespaart u de aanschaf van een Cam module en zorgt voor een aamerkelijk hogere zap snelheid. De fastscan functionaliteit is conform de richtlijnen van de M7 groep voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en TeleSat. Eventuele zenderwijzigingen zijn eenvoudig aan te passen.

Speelklaar € 399,-

Lees meer

Philips 50PFK4500 € 600,=

Philips 50PFK4500 € 600,=

Volledig zwarte tv
Smart via netwerk aansluiting
Full HD
Crystal clear beeld
Canal digitaal ingebouwd
100HZ

Opruiming

€ 999,=

Nu voor € 699,=

Lees meer

LG 65B6 4K € 2499,=

LG 65B6 4K € 2499,=


LG OLED65B6V
Wees getuige van een perfect zwarte hemel waarin miljoenen sterren schitteren. De techniek achter dit ongekend heldere beeld is de OLED HDR, die zowel Dolby Vision als HDR 10 volledig ondersteunt. De OLED TV kan meer dan 20 stops helderheid weergeven, waardoor elk detail zichtbaar is, zowel in donkere als in lichte beelden. Het scherm is extreem dun omdat de OLED TV categorie geen gebruik maakt van achtergrond verlichting welke de TV dikker maakt. Hierdoor kan deze TV dichter tegen de wand worden aangebracht. Dit scherm past perfect in elk interieur.

Kenmerken van de LG OLED55C6V:
OLED Ultra HD TV 55"
Curved TV
Blade Slim Design
Volledige ondersteuning van zowel Dolby Vision als HDR 10 met OLED HDR
Beste beeld- en geluidskwaliteit met ULTRA HD PREMIUM
OLED Black zorgt voor perfect zwart
Zelfoplichtende pixels
Oneindig contrast en perfecte kleuren
Series en films in 4K met het webOS smart TV platform van LG
Inzoomen tijdens het kijken met Magic Zoom
Magic Mobile Connection
Magic Remote
Geluid ontwikkeld door Harman Kardon
Ultra HD Premium
Niet alle 4K-tv's zijn hetzelfde. Het certificaat Ultra HD Premium garandeert dat de beeld- en geluidskwaliteit van de televisie voldoet aan de hoogste standaard. Hiermee biedt OLED TV u de perfecte TV om ULTRA HD Premium op te kijken. Dankzij zelfoplichtende pixels maakt LG een enorme stap in beeldkwaliteit. Net als levende organismen schakelen de pixels van een LG OLED TV zichzelf in en uit, en genereren perfect zwart waarin perfecte kleuren tot leven komen. Achtergrondverlichting is niet meer nodig en daarom ziet de OLED TV er verbluffend strak, slank en minimalistisch uit. Daarnaast biedt het uitgebreide kleurenbereik van de OLED TV 99% van de kleurenstandaard van het Digital Cinema Initiative - miljarden perfecte kleuren worden onthuld in perfect zwart.

Smart OLED
De meest recente Smart-tv brengt het gebruiksgemak en plezier van webOS naar een nog hoger amusementsniveau dankzij webOS 3.0. En daarvoor is er maar één reden: u moet altijd toegang hebben tot de beste uitzendingen van het moment. Geniet volop van de series en films in 4K van Netflix op de LG OLED TV via het bekroonde webOS smart TV platform van LG. Met Magic Mobile Connection kunt u content van uw smartphone weergeven op de TV. Bovendien kunt u met een WiFi-verbinding op het grote scherm genieten van muziek en video-apps.

Magic Remote
Met Magic Remote bedient u met bewegingen en spraak alle functies van de TV en de set-top box. Geniet nu van het ongekende gebruiksgemak van een gloednieuwe afstandsbediening. U bent minder tijd kwijt met zoeken en kunt dus langer genieten.

Meegeleverd met de LG OLED55C6V:
Afstandsbediening
Batterijen
3D-brillen (2)
Twee jaar garantie

Nomale prijs € 5999,=

Opruim Uitloop model € 2499,=

Lees meer

HARMAN KARDON BDS477 opruiming

HARMAN KARDON BDS477 opruiming

Uitgebreid 2.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met Blu-ray Disc-speler, Bluetooth en Apple AirPlay.
De Harman Kardon® BDS 477 is een compleet, alles-in-één pakket: een 2.1-kanaals thuisbioscoopsysteem dat naadloos kan worden geïntegreerd met uw plat videoscherm en uw thuisbioscoopervaring een stevige oppepper geeft. Het systeem bevat een flexibele 3D Blu-ray Disc™-speler, Bluetooth® en Apple AirPlay met drie HDMI®-ingangen en één HDMI-uitgang, plus toegang tot online streamingservices. Twee krachtige satellietluidsprekers met voice-matching, dubbele drivers voor het middenbereik en een bijbehorende 200-watt subwoofer met eigen voeding zorgen voor een meeslepend, allesomvattend geluidstoneel. Het systeem, dat is uitgerust met Dolby® Digital- en DTS®-audiodecodering, geeft films en muziek van online bronnen, mobiele apparaten van Apple en vrijwel elke andere bron weer.

€ 1349,-

Opruimprijs 1000,-

Lees meer

Haman Kardon BDS 375 DEMO korting

Haman Kardon BDS 375 DEMO korting

Compleet 2.1-kanaals thuisbioscoopsysteem met Blu-ray Disc-speler, Bluetooth en FM-tuner.
De Harman Kardon® BDS 375 is een compleet, alles-in-één pakket: een 2.1-kanaals thuisbioscoopsysteem dat naadloos kan worden geïntegreerd met een plat videoscherm en, via Bluetooth®-aansluitmogelijkheden, uw thuisbioscoopervaring drastisch transformeert en een extra oppepper geeft. Het systeem bevat een flexibele 3D Blu-ray Disc™-speler, drie HDMI®-ingangen en één HDMI-uitgang, plus toegang tot online streamingservices. Twee krachtige luidsprekers met voice-matching, dubbele midrange drivers en een bijbehorende 200-watt subwoofer met eigen voeding zorgen voor een meeslepend, allesomvattend geluidstoneel. Het systeem, dat is uitgerust met Dolby® Digital- en DTS®-audiodecodering, streamt films en muziek van internet, mobiele apparaten en vrijwel elke andere bron.

Maak van uw Huiskamer een bioscoopzaal met geweldig audio
Volgens een eenvoudig principe
2 speakers en een Bass reflector
3D Blueray
2x hdmi in -1 out

Alles in een homecinema set

750,-

Lees meer


inloggen